Cremă antirid nutritivă Microbiom Protect, 50ml, Gerovital Plant 2019

5943000104765
5943000104765
1
Crema
Gerovital Plant
Stoc limitat
2787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema antirid nutritivă Poliplant Microbiom Protect este concepută pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii, accentuând efectele “somnului de frumusețe” nocturn. Cu o structură care pătrunde ușor în profunzimea pielii, crema previne și atenuează ridurile și redă frumusețea naturală, specifică tenului tânăr.
96% Ingrediente de origine naturală.
Acțiune antirid, nutritivă și efectul "somnului de frumusețe".
Gerovital Plant – Invocă puterea naturii!
Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.
Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Ingrediente active
Ingredientele din complexul Poliplant Microbiom Protect stimulează microcirculația, contribuie la eliminarea toxinelor și conferă pielii un aspect sănătos și revigorat.
Sepilift DPHP, sursă de aminoacizi, împreună cu Centerox, extractul standardizat din Centella Asiatica, favorizează integrarea aminoacizilor în noi fibre de colagen și îmbunătăţesc procesele de restructurare epidermică, diminuând ridurile.
Restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare Se aplică seara, pe tenul demachiat în prealabil, lasându-se să acționeze pe timpul repaosului nocturn. Beneficii
Stimulează procesele de reparare și regenerare proprii pielii.
Accentuează efectele “somnului de frumusețe” nocturn.
Previne și atenuează ridurile.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă antirid nutritivă Microbiom Protect, 50ml, Gerovital Plant 2019

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.