Cremă Antirid Emolientă SPF 30, 30ml, Gerovital H3 Derma+

5943000105601
5943000105601
1
Crema
Gerovital H3 Derma
Stoc epuizat
4159 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gerovital H3 Derma+| Vezi mai multe despre gamă
0 Opinii
Cod: 412 | 30 ml
Crema are o acțiune antirid complexă, prin asocierea activilor antirid cu filtre solare.
Previne îmbătrânirea și ridarea tenurilor sensibile, uscate.
Cu o formulare uşoară de cremă gel, are o textură emolientă, fără a încărca excesiv tenul.
Fără parfum. Testat dermatologic.
Detalii de utilizare
Acţiune: Îngrijire ten AntiridVârstă: 30+ 35+ 45+ 55+Tip ten: Uscat Sensibil
Adresabilitate
Ten uscat, ridat.
Ingrediente active Filtrele soare minerale și sintetice de ultimă generație, judicios alese pentru tenuri sensibile sunt fotostabile și asigură o protecție ridicată și echilibrată împotriva radiațiilor UVA și UVB. 
Complexul de uleiuri și grăsimi naturale (unt shea, unt de cacao, ulei de orez, uleiuri vegetale hidrogenate) restaurează bariera hidro-lipidică protectoare a pielii, contribuind la o bună emoliere a tenurilor sensibile, deshidratate.
Sepilift ® DPHP, un complex de aminoacizi de provenienţă botanică, constituie o sursă de aminoacizi necesari sintezei de noi fibre de colagen și elastină.
Complexul Ferulan și vitamina E previn degradările oxidative la nivel celular, ameliorează schimbul de oxigen din ţesuturi, asigură protecţia pielii împotriva efectelor distructive ale poluarii și radiaţiilor UV și calmează eritemele solare.
 
Mod de utilizare Se aplică dimineața pe faţă, gât și decolteu, pe pielea curățată și demachiată. BeneficiiRiduri diminuate, protecție avansată UV

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă Antirid Emolientă SPF 30, 30ml, Gerovital H3 Derma+

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.