Crema antirid de zi Hyaluronic, 50 ml, Elmiplant

5201314053712
5201314053712
1
Crema
Elmiplant
Stoc limitat
2367 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema antirid de zi Elmiplant Hyaluronic, 50 ml
Cremă antirid de zi cu factor de protecţie solară 15 – hidratează intens şi protejează tenul împotriva factorilor de mediu. Textura fină este rapid absorbită în piele, crema constituind un tratament eficient, dar şi o excelentă bază pentru machiaj. Imediat după aplicare pielea este mai netedă şi hidratată, iar aplicarea regulată aduce rapid beneficii – după 6 zile lungimea ridurilor este redusă cu până la 8%, conform rezultatelor dovedite clinic.
Noua gama antirid are o formula inteligenta cu triplu sistem de acid hialuronic, ce ofera hidratare intensiva si rezultate imediate si de lunga durata.
1. Acidul hialuronic de umplere actioneaza ca agent de umplere dermica si netezeste suprafata pielii imediat dupa aplicare.
2. Acidul hialuronic de greutate moleculara mica patrunde chiar si in starturile mai profunde ale epidermei si ajuta la reducerea vizibila a liniilor fine, imbunatatind elasticitatea pielii, iar
3. Stimulatorul acidului hialuronic ajuta la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural si reinoirea acestuia. Sistemul triplu ajuta pielea redandu-i elasticitatea si fermitatea in timp ce lumineaza tenul, care pare mai tanar si mai sanatos.
Gamă potrivită pentru segmentul de vârstă 35+

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema antirid de zi Hyaluronic, 50 ml, Elmiplant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.