Crema antirid de noapte Bioten, 50 ml, Elmiplant

5943048002979
5943048002979
1
Crema
Elmiplant
Stoc epuizat
1008 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema Antirid de Noapte Bioten 50 ml
Crema de noapte Bioten minimizeaza ridurile fine si de expresie ale tenului tau printr-o combinatie regeneranta de ingrediente naturale familiare, renumite pentru efectele lor benefice!
Laptisorul de matca este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Este numarul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare. Este bogat in vitamine - in special vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9).
Florile de trandafir ajuta la imbunatatirea fermitatii pielii, redandu-i in acelasi timp prospetimea. Favorizeaza de asemenea un aspect tanar, prin cresterea elasticitatii.
Fructele de padure, bogate in Vitamina C, actioneaza ca un antioxidant puternic, eliminand radicalii liberi si reducand astfel degradarea celulara in timp ce redau stralucirea pielii.
Metode de utilizare:
Aplica seara, pe tenul curat, prin miscari circulare usoare, pana la absorbtia completa.
Pentru rezultate optime foloseste si Crema Antirid pentru Ochi Bioten.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema antirid de noapte Bioten, 50 ml, Elmiplant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.