Crema antirid cu germeni de Grau, 50 ml, Tis Farmaceutic

6422068000183
6422068000183
1
Crema
Tis Farmaceutic Sa
Stoc limitat
1587 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 19:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cremă recomandată pentru tenurile uscate, predispuse îmbătrânirii premature şi pentru pre­venirea formării ridurilor.

Produsul conţine un complex bioactiv natural format din extracte uleioase din plante (germeni de grâu, morcov, mușețel, semințe de struguri) și ulei de avocado.

Conţine filtre UVA/UVB şi vitamina E naturală (extracte uleioase din germeni de grâu și morcov), care protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, cauzată de radiaţiile solare.

Are rol nutritiv şi regenerant, prevenind formarea radicalilor liberi şi restabilind echilibrul hidrolipidic al pielii.

Crema se absoarbe uşor în piele şi nu lasă senzaţia de gras după utilizare.

Principii active:
vitamina E, ulei de avocado, ulei de măsline, extracte uleioase (germeni de grâu, morcov, mușețel, semințe de struguri), extracte din plante (echinacea, pătlagină, tătăneasă).
Prezentare: cutie x 50ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema antirid cu germeni de Grau, 50 ml, Tis Farmaceutic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.