Crema Anticearcane Cu Ulei Migdale 50ml, Star International

9980039717
9980039717
1
Crema
Star International
Stoc epuizat
3307 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema anticearcane cu ulei de migdale Ayurmed ALMOND UNDER EYE CREAM Crema anticearcane cu ulei de migdale. Ingrediente: Aqua, Parafina lichida, Ceara de albine, Cetil alcool, Cydonia oblonga (Gutui) extract de seminte, Glicerina, Polisorbat-80, Ulei de Hellianthus annuus (Florea soarelui), Petrolatum, Myristica fragrans (Nucsoara) extract de fructe, Ulei de Prunus amygdalus (Migdale), Parfum, Sudh suhaga (Sodi biboras), Metilparaben, Propilparaben, Colorant. Almond Under Eye Cream este creata dupa o formula ayurvedica ce se bazeaza pe uleiuri esentiale si extracte naturale din gutuie si nucsoara. Acestea au proprietati hranitoare , hidratante, regenerante, ce ofera o ingrijire delicata pielii din jurul ochilor, ceea ce duce la reducerea cearcanelor. Are efect antioxidant puternic, regenereaza colagenul, atenueaza ridurile fine din jurul ochilor, incetineste procesul de imbatranire a pielii, conferind acesteia un aspect natural. Extractul de gutuie contine vitamine si minerale, ce hranesc pielea uscata, redandu-i elasticitatea. Nucsoara stimuleaza circulatia sanguina, mentinand tonusul pielii. Uleiul de migdale este o sursa bogata de proteine, vitamine si acizi grasi, curata si hidrateaza pielea, mentinandu-i acesteia supletea. Uleiul de floarea-soarelui purifica si hraneste pielea din jurul ochilor, mentinand un aspect sanatos al acesteia.

Mod de utilizare:

Se aplica un strat subtire de Almond Under Eye Cream dimineata si seara, pe pielea curata din jurul ochilor. Indicatii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la 5-25ºC. A se folosi de preferat inainte de data marcata pe cutie. Pentru uz extern.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Anticearcane Cu Ulei Migdale 50ml, Star International

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.