Crema adeziva pentru proteza dentara Neutral Fix, 40g, Lacalut

4016369542262
4016369542262
1
Pasta
Stoc epuizat
1924 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:34

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema adeziva pentru proteza dentara Fix Neutral Lacalut protejeaza gingiile si ofera o aderenta extra puternica pentru un confort de durata. Datorita efectului de sigilare, crema adeziva protejeaza gingiile de presiunea, frictiunea si iritarea care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare.
Beneficii:
Aderenta foarte puternica
Protectie impotriva patrunderii resturilor alimentare
Protectie gingivala
Mod de utilizare: se aplica curatata si uscata, in puncte sau penzi subtiri, nu prea aproape de marginea acesteia. Se aplica proteza dentara in gura si se apasa ferm timp de cateva secunde pentru fixare. Nu se consua alimente si lichide timp de 4-5minute.
Inchideti tubul dupa utilizare.
Nu aplicati crema adeziva direct in gura.
Mod de prezentare: tub de 40g.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema adeziva pentru proteza dentara Neutral Fix, 40g, Lacalut

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.