Creion nazal 2 in 1, aroma inhalator Formula 2 Inhaler 2ml

9980046801
9980046801
1
Dispozitiv
Betasan
Stoc epuizat
1272 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Remediu naturist, special conceput 2 in 1 (inhalator nazal + recipient cu ulei balsamic). Fabricat in Regatul Thailandei cu respectarea standardelor internationale GMP/PIC-S.

Formula ingredientelor:  mentol  53.0 %, ulei de eucalipt 32.0 %, camfora 2.0%, borneol 1.5 %.

Se recomanda in caz de:

    nas infundat, congestie nazala, alergie la polen, primele simptome de raceala, aparitia mirosurilor neplacute,
    dureri de cap, raul de miscare, ameteli, lipsa de concentrare, stres,
    muscaturi de insecte (tantari, furnici etc.)

Contraindicatii: hipersensibilitate individuala la componentele produsului. A nu se aplica si a nu se lasa la indemana copiilor cu varsta pana la 3 ani. In perioada de sarcina sau alaptare se recomanda de consultat medicul inainte de a folosi produsul. De evitat contactul uleiului balsamic cu ochii sau membranele mucoase.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Creion nazal 2 in 1, aroma inhalator Formula 2 Inhaler 2ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.