Controlul greutatii Fat Burner, 60 comprimate filmate, New Nordic

5021807408009
5021807408009
1
Comprimate
New Nordic
Stoc epuizat
7297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Mate contribuie la controlul greutății și la degradarea lipidelor împreună cu obiceiuri alimentare sănătoase
Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor
Supliment alimentar
Mate, Ceai-verde, Negrilica, Armurariu, Ghimbir, Piper-negru şi colină
Fat Burner™ conține o asociere de extracte din plante - Mate, Ceai-verde, Negrilica, Armurariu, Ghimbir, Piper-negru și colină. Mate contribuie la controlul greutății și la degradarea lipidelor împreună cu obiceiuri alimentare sănătoase. Negrilica ajută la controlul glucozei sanguine. Armurariu contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare  a organismului. Ghimbirul  are proprietăți tonice ce contribuie la rezistența împotriva oboselii. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor şi la menținerea funcției normale a ficatului. Piperul-negru susține digestia (reglează apetitul, ajută la absorbția nutrienților) și ajută la controlul greutății corporale.

Compozitie:
Extract din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis), cu 30% galat de epigalocatehină și 10% cafeină; ulei din semințe de Negrilică (Nigella sativa);  tartrat acid de colină; extract din semințe de Negrilică (Nigella sativa); extract din fructe de Armurariu (Silybum marianum) cu 40% silimarină; extract din frunze de Mate (Ilex paraguariensis) cu 2-4% cafeină; extract din  rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale) cu 5% ginsenozide; extract din fructe de Piper-negru (Piper nigrum) cu  40% piperine.
Extract de Ceai-verde   Epigalocatehină 400mg
Extract de Negrilica 200mg
Extract de Armurariu 120mg     
Silimarina  48mg
Extract de Mate 120 mg
Extract de Ghimbir 100mg           
Ginsenozide 5 mg
Colină 82,5 mg
Ulei de Negrilica 16 mg
Extract de Piper-negru 6mg   
Piperine 2,4mg

Mod de administrare:
Două comprimate pe zi în timpul mesei. A nu se lua niciodată pe stomacul gol.

Prezentare:
60 comprimate filmate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Controlul greutatii Fat Burner, 60 comprimate filmate, New Nordic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.