Conimed P Supozitoare 1g,10 bucati, Elzin Plant

9980008584
9980008584
1
Supozitor
Elzin Plant
Stoc limitat
1697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 10:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Adjuvant in tratamentul afectiunilor hemoroidale, vaginitelor atrofice, dismenoreei, metroragii, leucoreei, trichomonas vaginalis.
Crema solida Conimed “P” conditionata sub forma de baghete tronconice (supozitoare) are actiune antiinflamatoare, emenagoga, coleretica, bactericida, cicatrizanta, antitricomonazica si poate fi utilizata cu incredere ca ADJUVANT in tratamentul afectiunilor hemoroidale, vaginitelor atrofice, dismenoreei (menstruate cu dureri), trichomonas vaginalis, metroragii (hemoragie uterina in afara perioadelor menstruale), leucoreei, pentru ingrijirea tegumentelor si mucoaselor inclusiv in zona ano-rectala.
Utilizari la femei:
Aplicatii locale 2-3 ori pe zi (intrarectal) care incep din ziua a 3-a a ciclului menstrual, 15 zile pe luna, timp de 3 luni.
Utilizari la barbati:
Aplicatii locale 2-3 ori pe zi (intrarectal), 20 de zile pe luna timp de 3 luni (afectiuni hemoroidale pentru ingrijirea tegumentelor si mucoaselor inclusiv in sfera ano-rectala).
Produs natural obtinut din procedee speciale din extracte uleioase de pelin, galbenele, rasina de brad si ceara de albine, DUB PP E3.
Extractul uleios de pelin: obtinut prin macerarea in ulei de floarea soarelui a partii aeriene, inflorite a plantei (Artemisia absinthium).
Principalele componente: ulei eteric, flavone, antiseptica, cicatrizanta este utilizat ca adjuvant in tratarea afectiunilor hemoroidale, vaginitelor afrotice, in oxiuroza, plagi purulente greu vindecabile.
Contraindicații:
Femei gravide, femei care alapteaza, bolnavi cu afectiuni nervoase, afectiuni acute intestinale.
Extractul de galbenele: obtinut prin macerarea in ulei de floarea soarelui si a florilor de galbenele (calendula officinalis).
Actiuni si utilizari: emenagoga, colerectica, colagoga, antispastica, cicantrizanta, antiinflamatoare, bactericida, antitricomonazica. Este utilizat cu rezultate bune in tratamentul plagilor, ranilor, degeraturilor, arsurilor, dischineziei biliare, hemoroizi, dismenoree (menstruatie cu dureri), provoaca aparitia fluxului menstrual, utilizat in metrorargii (hemoragie uterina in afara pericolelor menstruale), leucoree,trichomonas vaginalis.
Extractul uleios de rasina de conifere: obtinut prin extracjia in ulei de floarea soarelui a rasinii de conifere in anumite conditii de temperatura si de timp.
Acțiune: antispastica, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antioxidanta, antireumatica, reconfortanta. Utilizat in ameliorarea diferitelor afectiuni: litiaze renale, infectii urinare.
Ceara de albine (Cera flava): este un produs obtinut prin topirea fagurilor de albine. Actiune si utilizari: antioxidanta, emolienta, utilizat in industria farmaceutica si cosmetica pentru proprietafile lui emoliente sj antioxidante.
Atentionari!
Intravaginal se administraza numai cu acordul medicului. Nu poate fi utilizat de femeile gravide, femei care alapteaza, bolnavi cu afectiuni nervoase, decat cu acordul medicului si sub supravegherea lui. Nu poate fi utilizat de persoanele care au alergie la unul dintre ingrediente. Prezentare: Cutii cu 10 baghete tronconice (supozitoare) a cate 1 gram.
Termen de valabilitate:
2 ani de la data inscrisa pe eticheta si ambalaj.
Conditii de pastrare: maxim 20Â℃.
Prezentare:
Cutii cu 10 supozitoare a cate 1 gram.
Producător:
Elzin Plant

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Conimed P Supozitoare 1g,10 bucati, Elzin Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.