Comprese oculare sterile, 56x70mm,1 bucata, Vetro

998585151144
998585151144
1
Fasa
Vetro
Stoc epuizat
099 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Comprese oculare din bumbac, cu invelis din tifon si corp absorbant. Moi, comfortabile si absorbante. Nu lasa scame. Forma ovala. Produs steril, de unica folosinta. Aplicatii Medical: Folosit ca pansament ocular, pentru tratarea, acoperirea sau protectia ochilor. Aplicatii Stomatologie: Aplicatii Cosmetica: Aplicatii Igiena: Instructiuni de folosire: Spalati-va pe maini inainte de a incepe procedura. Pozitionati pacientul intr-o pozitie comfortabila, cu capul sprijinit. Aplicati o bucata de leucoplast de aproximativ 15 cm lungime pe compresa. Rugati pacientul sa inchida ambii ochi. Puneti compresa pe diagonala, peste pleoapa inchisa a ochiului afectat si puneti leucoplastul ferm dar delicat, pe frunte si obraz. Aplicati o a doua sau a treia bucata de leucoplast pentru a va asigura ca, compresa sta orizontal.
Pretul este per bucata
Cutia contine 25 bucati

Pretul este per bucata

Cutia contine 25 bucati

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Comprese oculare sterile, 56x70mm,1 bucata, Vetro

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.