Complex de slăbit cu ceai verde și lămâie, 70g, Alevia

9980038887
9980038887
1
Ceai
Alevia
Stoc epuizat
1832 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recomandat ca adjuvant în:
Cure de slăbire
Oboseală, lipsă de energie
Obezitate
Retentia apei in organism.
Contine
Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 80,2%, coji de citrice 9,9%, părți aeriene de Iarbă-de-lămâie (Cymbopogon citratus) 6,9%, rădăcini de Ginseng (Panax ginseng) 1,5%, aromă de lămâie 1%, petale de Albastrea (Centaurea cyanus) 0,5%.
Efecte
• Ajută la menținerea greutății corporale normale și la eliminarea excesului de țesut adipos prin reglarea tranzitului intestinal și funcționarea normală a glandelor sudoripare.
• Acționează eficient pentru creșterea diurezei, eliminarea toxinelor și îmbunătățirea funcțiilor digestive, ajutând la scăderea în greutate
• Ceaiul îmbină proprietățile de slăbire ale ceaiului verde cu cele ale lămâiei

Administrare

Pentru o cană de 200-300ml: fierbeți apă, lasați-o la răcit 1 minut și turnați-o peste 2 lingurițe de ceai. Se infuzează 3 – 5 minute.

Pentru a obține gustul, consistența și aroma adecvată, respectați numărul de lingurițe, timpul de

infuzare și nu turnați apă clocotită peste ceai. Recomandăm folosirea unei căni sau vas cu infuzor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Complex de slăbit cu ceai verde și lămâie, 70g, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.