Complet antioxidant, 40 comprimate, Hofigal

9980046113
9980046113
1
Comprimate
Hofigal
Stoc limitat
1297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Produs cu activitate antioxidantă pronunțată, care asigură nutrienții necesari în suplimentarea dietei pentru protejarea organismului de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi superoxidici.
- ca antioxidant împiedică acțiunea nocivă a radicalilor liberi și efectele lor negative asupra sănătății;
- are efect detoxifiant (inulină prezentă în topinambur - polizaharid cu funcție prebiotică importantă) prin formarea cu metalele grele a unor complecși biodegradabili, facilitând eliminarea acestora din organism;
- prin stimularea selectivă a activității florei normale, specifice de la nivelul intestinului gros, asigură restabilirea echilibrului în tractul gastro-intestinal și contribuie la eliminarea toxinelor;
- asigură îmbunătățirea metabolismului proteinelor, lipidelor, vitaminic și mineral;
- susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge, contribuind la menținerea unui nivel normal al lipidelor sanguine;
- ajută la buna funcționare a sistemului osteo-articular, având o influență favorabilă și în eforturi fizice susținute;
- încetinește procesul de îmbătrânire precoce al organismului;
- asigură o stare generală de bine.
Ingrediente/comprimat (920 mg):
-170 mg extract de Topinambur (Helianthus tuberosus), 100 mg extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), 100 mg pulbere din Moțul-curcanului (Amaranthus caudatus), 100 mg biomasă de Spirulină (Spirulina platensis), 75 mg extract din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera), 75 mg pulbere din fructe de Catină (Hippophae rhamnoides), 60 mg extract din fructe de Cătină, 50 mg acid ascorbic, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, hidroxipropilmetilceluloză, guma arabică, glucon delta lactone și carbonat de magneziu.
Mod de administrare:
Adulți: câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după mese, timp de 15-20 de zile; se poate relua după o pauză de o lună de zile; se pot face 2-3 cure pe an.
Copii peste 7 ani: câte o jumătate comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.
Produsul NU conține lactoza!
Prezentare:
40 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Complet antioxidant, 40 comprimate, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.