Compeed Plasturi mixt pentru Basici, 5 buc, Johnson&Johnson

3574661347721
3574661347721
1
Plasture
Compeed
Stoc epuizat
2584 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compeed stă fixat ferm pe piele şi formează un strat tampon ce acţionează că o barieră mecanică ce previne frecarea ce determină formarea băşicii. Spre deosebire de plasturii obişnuiţi, care doar acoperă rana, Compeed se comportă că o a doua piele, prevenind formarea băşicii (în cazul în care este aplicat în fază incipientă de dezvoltare a bătăturii).
Aplicare
Plasturii Compeed sunt disponibili în trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect în toate situaţiile şi zonele specifice apariţiei băşicilor - călcâie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed acţionează că o barieră protectoare împotriva apei, prafului şi a bacteriilor. În plus se aplică uşor şi este confortabil şi flexibil.
Efect
Procedura de vindecare a unei băşici, ca de altfel a oricărei alte răni, implică două componente: înlăturarea durerii şi tratarea leziunii. Efectul este cel scontat doar în cazul în care cele două componente acţionează în tandem. Altfel, problema este doar ameliorată şi nu înlăturată.
Acesta este elementul care transformă Compeed într-un expert şi nu un simplu paliativ. Mai mult decât atât, stick-ul lubrifiant oferă şi soluţia pentru prevenţie.
Mix de plasturi Compeed impotriva basicilor (BLISTER MIX) care include 3 formate de plasturi – pentru testare, universal.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Compeed Plasturi mixt pentru Basici, 5 buc, Johnson&Johnson

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.