Colobiotic, probiotic 20 miliarde, 30 capsule, Zenyth

5941872401395
5941872401395
1
Capsule
Stoc limitat
5467 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

8 culturi probiotice și concentrație ridicată/capsulă: 20 miliarde CFU

Colobiotic este un supliment alimentar simbiotic, un complex de probiotice și prebiotice. Produsul asociază 8 tulpini de bacterii probiotice cu un prebiotic – inulina, o fibră solubilă, extrasă din rădăcina de cicoare.
Care sunt indicațiile Colobiotic?
Refacerea florei intestinale.
Întărirea imunității.
Reducerea intoleranței la lactoză.
Îmbunătățirea digestiei.
Reducerea balonărilor.
Constipație.
Diaree infecțioasă și neinfecțioasă.
Combaterea indigestiilor.
Infecții intestinale, respiratorii, urinare.
Sindrom de intestin iritabil și permeabil.
Probiotice și prebiotice (inulină), pentru refacerea florei intestinale
Probioticele incluse în formula Colobiotic acționează sinergic cu inulina și sunt recunoscute pentru acțiunea lor de refacere a florei intestinale afectate de utilizarea antibioticelor sau de dieta dezechilibrată. Probioticele ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar, la îmbunătățirea digestiei, la reglarea tranzitului (atât în caz de constipație, cât și în caz de diaree).
Colobiotic te protejează de indigestii în călătorii
Complexul probiotic, în concentrație de 20 miliarde CFU (unități formatoare de colonii), tranzitează întreg tubul digestiv, colonizând intestinul gros cu bifidobacterii și lactobacili și având ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvoltării agenților patogeni. Acest fapt recomandă produsul Colobiotic și în timpul călătoriilor, deoarece protejează de indigestii și oferă protecție față de germenii din mâncare și apă.
Iei antibiotice? Ia neapărat și probiotice!
Tratamentele cu antibiotice dau peste cap flora intestinală, distrugând totul în calea lor. Antibioticele nu fac diferența între bacteriile „bune“ și cele „rele“. Ele nu acționează împotriva unui singur patogen, cel care cauzează infecția în corp, ci atacă inclusiv probioticele din intestin. Rezultatul este apariția disbiozei intestinale, care se manifestă prin tulburări digestive, crampe abdominale, diaree, balonare. De aceea, folosește probioticele atât în timpul, cât și după cura de antibiotice.
Colobiotic: Formulă complexă cu lactobacili și bifidobacterii
Colobiotic conține 4 tulpini de lactobacili și 2 tulpini de bifidobacterii, care au capacitatea de a supraviețui efectelor distructive ale acidului gastric, bilei și enzimelor digestive, reușind să ajungă și să se multiplice în intestinul subțire și în colon. În plus, în Colobiotic găsim 2 tulpini de bacili sporulați, care prezintă rezistență crescută la acidul gastric și la acțiunea antibioticelor, au o stabilitate și o viabilitate superioară bacteriilor lactice și au capacitatea de a coloniza întregul intestin.
Probioticele previn candidoza
Candida, o ciupercă oportunistă, proliferează în urma unui tratament cu antibiotice. Infecțiile provocate de Candida provoacă micoze la nivelul cavității bucale, degetelor și organelor genitale. În urma unor tratamente îndelungate cu antibiotice, efectele secundare provocate de Candida devin o boală în sine. Infecțiile cu Candida pot fi prevenite cu ajutorul probioticelor.
Ingrediente
Complex probiotic compus din 8 tulpini de lactobacili și bifidobacterii (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis natto, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve).
Inulină – 250 mg/capsulă.
Capsulă vegetală.
Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare
Copii peste 6 ani: 1 capsulă pe zi ca atare sau desfăcută, iar pulberea din interior amestecată cu lapte, iaurt sau apă.
Adulți: 2 capsule pe zi sau conform recomandării specialistului.
Atenționări
Pentru copiii sub 6 ani si femeile însărcinate sau care alăptează se va cere sfatul specialistului înainte de utilizare.
Condiții de păstrare: În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. După deschidere se va păstra la frigider, pentru o viabilitate cât mai bună.
A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).
Colobiotic este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară SR EN ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.
Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Colobiotic, probiotic 20 miliarde, 30 capsule, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.