Colagen cu cofeina si Q10 8ml ,rol on, Biomedicus

9980024058
9980024058
1
Cosmetice
Biomedicus
Stoc epuizat
1379 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cofeina are proprietati benefice si asupra tenului, nu doar asupra functiilor metabolice ale organismului. Specialistii in cosmetica sustin ca aceasta reda elasticitatea pielii si intinereste tenu;. Potrivit acestora, cofeina contine compusi care stimuleaza productia de colagen a dermei si previn imbatranirea prematura.
Conzima Q10 se gaseste in mod natural in piele, dar odata cu varsta concentratia acesteia scade. Proprietatile antioxidante ajuta la distrugerea radicalilor liberisi la refacerea structurii elasticitatii tenului. Creste concentratia de Q10 , lupta impotriva ridurilor dinspre interior si retezeste vizibil pielea . Hraneste pielea noaptea si ajuta la regenerare.
Colagenul este o proteina care da pileii elasticitate si aspect sanatos.Pe masura ce organismul imbatraneste, cantitatea de colagen scade, de aceea este necesara suplimentarea acestuia pentru atenuarea vizibila a ridurilor. Pielea contine in proportie de aproximativ 70% colagen, iar solutia Collagen pentru reinnoirea pielii are un efect de intinerire si ajuta la redefinirea structurii epidermei refacindu-i luminozitatea si frumusetea.
MOD DE UTILIZARE:
Agitati produsul inainte de utilizarea lui, o eventala depunere este un lucru normal deoarece produsul contine doar ingrediente naturale. Masati usor suprafata dorita cu aplicatorul special folosind miscari circulare usoare fara a apasa. Puteti reaplica la nevoie. Daca folositi produsul ca ingredient intr-o compozitie proprie adaugati-l ca ultim ingredient , nu depasiti temperatura de 50 grade C dupa incorporare.
INGREDIENTE:
Colagen marin solutie , cofeina, coenzima Q10

Review

General

Tip produs Roll-on
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Femei
Beneficii Hidratare, hranire, antirid
Cantitate 8 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Colagen cu cofeina si Q10 8ml ,rol on, Biomedicus

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.