Col-kefir 3xbiotics, 60 Capsule, Virus Protect

6420488024611
6420488024611
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
7097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Col-Kefir 3xBiotics, capsule este un supliment alimentar compus din colostru fermentat în chefir, cu rol în consolidarea imunității organismului, îmbunătățirea digestiei, tranzit intestinal ameliorat, detoxifierea organismului, accelerarea metabolismului și recuperarea musculară după efortul fizic intens și favorizarea modelării masei musculare când este utilizat în combinație cu exerciții fizice.

Colostrul are o excepțională valoare nutritivă și e principala sursă de imunoglobuline, atât de utile în lupta împotriva infecţiilor. Manifestă un foarte puternic efect de creștere si regenerare. Se compune din peste 250 de substanţe naturale (vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, anticorpi/imunoglobuline și factori de transfer) ce au ca funcţie principală protecția imunitară. Colostrul este primul lapte secretat de glandele mamare și constituie prima masă a unui nou-născut. Conținutul bogat în IgG/gamma-globuline crește imunitatea copilului încă din primele clipe de viață și contribuie ulterior la consolidarea imunității acestuia.

Chefirul e un probiotic natural ce conţine simbioze de bacterii și drojdii vii benefice pentru sănătate. Granulele de chefir provin din regiunea Caucaz și sunt obținute tradițional prin fermentație lactică. Chefirul este eficient la îmbunătățirea digestiei, ameliorarea tranzitului intenstinal, la detoxifierea organismului și la accelerarea metabolismului. Are rol benefic atât în dietă cât și în stilul de viață sănătos.

Colostrul fermentat în chefir reprezintă un tribiotic (pre/pro/post biotic), fiind considerat un adevărat supernutrient datorită faptului că în timpul fermentării se formează biopeptide active de dimensiuni foarte mici cu multiple funcții:

ajută la buna funcționare a tractului gastro-intestinal;

întărirește sistemul imunitar;

contribuie la buna funcționare a aparatului cardiovascular;

ajută la recuperarea după efort fizic intens;

favorizează modelarea masei musculare (când este utilizat în combinație cu exerciții fizice).

Col-Kefir® 3xBiotics, capsule prin aportul său de bacterii și drojdii ajută la menținerea unei flore microbiene intestinale normale, cu multiple efecte benefice fizice si mentale, menținând vitalitatea și susținând echilibrul întregului organism. Are proprietăți de stimulare a factorilor imunitari, care pot recunoaște și distruge viruși, bacterii, paraziți, ciuperci.

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la lactoză, alergice la proteinele din lapte sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.

Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Col-kefir 3xbiotics, 60 Capsule, Virus Protect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.