Coenzima Q10 70 mg, 60 capsule, Adya

6426456000434
6426456000434
1
Capsule
Adya Green Pharma
Stoc epuizat
2659 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant uimitor.
Ar fi prea devreme să vă lăsaţi pradă îmbătrânirii – chiar şi inima vă şopteşte să alegeţi coenzima Q10, aceasta având un conţinut extrem de ridicat de substanţe active.
Coenzima Q10 (cu altă denumire CoQ10 ) este o substanţă pe care - într-o cantitate mai mică sau mai mare - o produce fiecare organism viu. Coenzima este necesară pentru funcţionarea unei enzime.
Q10 se găseşte aproape în fiecare parte a organismului. În cea mai mare cantitate se găseşte în inimă, în rinichi, în ficat şi în glanda suprarenală. Odată cu înaintarea în vârstă, producerea acestei enzime scade. În organism, sistemul imunitar şi inima depind în cea mai mare măsură de cantitatea coenzimei Q10 şi bineînţeles acestea două vor fi afectate în primul rând de scădere coenzimei, ca fenomen însoţitor al procesului de îmbătrânire.
În plus, Q10 are un efect antioxidant şi organismul este capabil să profite de această caracteristică a coenzimei mult mai rapid decât în cazul celorlalţi antioxidanţi, precum vitaminele E sau C.

 

Doza zilnică recomandată: o capsulă.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Coenzima Q10 70 mg, 60 capsule, Adya

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.