Coama Leului, 60 capsule, Medica

9980047704
9980047704
1
Capsule
Pro Natura
Stoc epuizat
5597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Coama-leului este o ciupercă utilizată în medicină tradițională chineză pentru consolidarea celor cinci organe interne de baza: rinichi, ficat, splina, inima, stomac.
Efecte:
are un conținut bogat în potasiu, zinc, fier, fosfor și puțîn sodiu
conține aminoacizi esențiali, riboflavină, niacina, biotină, vitamina D, diverse polizaharide și polipeptide
favorizează creșterea și regenerarea celulelor nervoase, ajutând la echilibrarea psihică și la menținerea duratei și calității normale a somnului
prezintă eficientă în disconfort la nivel de tub digestiv (dereglări ale florei intestinale, arsuri stomacale, reflux gastro-esofagian)
Coada calului, datorită conţinutului mare de siliciu, intervine în reducerea disconfortului osteo-articular (s-a constatat că lipsa siliciului duce la rigidizarea şi sclerozarea pereţilor vasculari), participă la sinteză colagenului, integrității ţesutului conjunctiv din articulaţii, mușchi şi piele, precum și la menținerea acidității gastrice normale
Compozite:
Pulbere de Coama-leului (Hericium erinaceus)- 300mg/cps, pulbere din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense)- 50mg/cps, gelatină (capsulă)
Mod de administrare:
1capsule de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu un pahar de apă plată pe o perioadă de trei luni.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Coama Leului, 60 capsule, Medica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.