ClinSkin Papilom Tratament Skin Tag, Zdrovit

5706448002013
5706448002013
1
Plasture
Stoc limitat
6997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 13:47

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Îndepărtare eficientă în 6 zile, rezultat cosmetic excelent, fără durere.

Ingrediente:
Suport: poliester si cauciuc sintetic / Disc: polioximetilena (POM) / Plasture:poliester si acrilat.
Precautii:
Nu utilizați pentru îndepărtarea papiloamelor de pe pleoape sau din apropierea ochilor, dacă papilomul nu este de culoarea pielii, nu se încadrează în diametrul aplicatorului sau sângerează. Consultați medicul înainte de utilizare dacă aveți antecedente de cancer de piele, dacă aveți hemofilie, dacă papilomul prezintă semne de boală sau infecție a pielii ori dacă aveți îndoieli că afecțiunea în cauză este de fapt un papilom. Rețineți că este posibil ca dispozitivul pentru papiloame să nu rămână lipit în zona inghinală sau în pliurile pielii. Nu utilizați dacă sunteți alergic la unul sau mai multe dintre ingredientele/materialele sale. Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.
A nu se utiliza de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se utiliza dacă dispozitivul este deteriorat.
Mod de utilizare:
Utilizați aplicatorul pentru a plasa dispozitivul și plasturele pe baza papilomului.
Prezentare:
1 aplicator și 3 discuri pe blister pe un suport

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

ClinSkin Papilom Tratament Skin Tag, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.