Chlorella, 60 capsule, Herbagetica

9980023438
9980023438
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
2605 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Chlorella, alga unicelulara care se gaseste in apele dulci, detine cea mai mare cantitate de clorofila din randul vegetalelor. Cu un continut ridicat de oligoelemente, vitamine si minerale, Chlorella prezinta beneficii importante pentru preventia si lupta impotriva tumorilor, sustine detoxifierea sangelui si a tesuturilor si determina o buna oxigenare a celulelor din organism. Alte beneficii importante ale produsului: Ajuta sistemul imunitar prin favorizarea producerii de interferon, stimularea actiunii celulelor T si a factorului de necroza tumorala Vioxantina si luteina, doua substante din componenta algei, impiedica evolutia tumorilor si determina moartea programata pentru celulele maligne In cazul pacientilor cu astm, diminueaza frecventa alergiilor Detine un efect important antioxidant care impreuna cu Factorul Anti-Imbatranire (CGF) favorizeaza reinoirea celulelor si tesuturilor din organism Echilibreaza nivelul glicemiei si al colesterolului in cazul pacientilor cu valori marite ale colesterolului total Impiedica dezvoltarea virusilor in organism Reduce nivelul metalelor grele din sange si tesuturi Ajuta refacerea tesuturilor in urma interventiilor chirurgicale sau in caz de rani, traumatisme, fracturi. Cunoscuta drept Chlorella pyrenoidosa ca si denumire stiintifica, aceasta alga aduce un aport important de minerale (Ca, Mg, potasiu, zinc, fosfor) si vitamine (A, complexul B, C, E, K) pentru organism. Compozitie: Pulbere fina, cu minim 50% proteine, din Chlorella pyrenoidosa - 410 mg. Precautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de lumina, de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 5090/24.11.2010. Contraindicatii: Poate interactiona cu medicamentele anticoagulante (warfarina). A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza
Mod de administrare: 1 capsula de 4 ori pe zi. Copii: 4-8 ani:2 capsule pe zi; 9-13 ani:3 capsule pe zi; 14-18 ani:3 capsule pe zi. Adjuvant in: Hepatita virala A, B, C - se iau cate 4-6 capsule pe zi, in cure de 60 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, diabet, colesterol marit – cu 10 minute inainte de fiecare masa, se administreaza cate o capsula de Chlorella, colita ulcerativa – se tin cure, cu o durata de 20-30 de zile, timp in care se iau cate 6 capsule pe zi, refacere dupa interventii chirurgicale, fracturi, traumatisme – se iau cate 4-6 capsule pe zi, in cure de 30-60 de zile, oboseala cronica, imbunatatirea vederii, marirea imunitatii – se iau cate patru capsule pe zi, in cure de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua..

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Unisex
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Cantitate 60 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Chlorella, 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.