Cerave Cremă hidratantă de față pentru ten normal-uscat, 52ml

8996151154
8996151154
1
Crema
Cerave
Stoc limitat
6487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 11:17

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema hidratanta de fata CeraVe ten normal-uscat, 52 ml
Crema Hidratanta de fata CeraVe mentine hidratarea si contribuie la restabilirea barierei protectoare a pielii. Contine 3 dintre ceramidele esentiale, niacinamida si acid hialuronic. Fara parfum, non-comedogenic.

Mod de utilizare: Aplicati pe fata si pe gat. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu acestia, clatiti imediat cu apa din abundenta. Daca produsul nu mai iese din tub, agitati, apoi strangeti tubul in pozitie verticala in timp ce actionati dozatorul.
Ingrediente: AQUA/WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, NIACINAMIDE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CETEARETH-20, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, POTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE EOP *Lista de ingrediente aferenta produselor noastre este actualizata in mod constant. Va invitam sa consultati ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente, astfel incat sa va puteti asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cerave Cremă hidratantă de față pentru ten normal-uscat, 52ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.