Centrum pentru femei complet de la A la Z, oferta 30+ 30 comprimate, Pfizer

9980034678
9980034678
1
Comprimate
Stoc epuizat
5499 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu vitamine si minerale pentru femei
Un aport adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea sanatatii, a starii de bine si a performantei. Corpul nostru le foloseste in fiecare zi si nu le poate in cantitate suficienta. Iata de ce vitaminele si mineralele trebuie furnizate in mod constant prin nutritie.
Pfizer a dexvoltat Centrum pentru Femei, al carui continut in vitamine si minerale ofera multiple si importante beneficii pentru sanatate, fiind special formulat conform nevoilor nutritionale ale femeilor.
Centrum pentru Femei ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul femeii.
Centrum ajuta organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine si minerale.
Centrum pentru Femei ofera multiple beneficii si are o formula echilibrata pentru a sustine nevoile nutritionale ale femeilor.
Suport nutritional pentru femei
O dieta echilibrata este importanta pentru fiecare femeie care vrea sa arate bine si sa se simta in forma. Centrum pentru Femei a fost formulat special pentru femeia moderna si nevoile sale nutritionale. Centrum pentru Femei contine niveluri ridicate de calciu, fier si acid folic, pentru a sustine nevoile nutritionale ale femeilor.
Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Un aport adecvat de fier contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la metabolismul energetic normal. Femeile au nevoie de aport constant de fier pentru a face fata pierderilor din perioada ciclului menstrual. Acidul foliceste o vitamina importanta pentru femeile aflate in perioada fertila contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii.
Eliberare zilnica de energie
Pentru a-ti desfasura activitatile, atat organismul cat si mintea ta au nevoie de un anumit sprijin.
Vitaminele sin complexul B (B1, B2, B6, B12), manganul, magneziul si fosforul contribuie la metabolismul energetic normal. Fierulcontribuie la transportul normal al oxigenului, iar cuprul contribuie la transportul normal al fierului in corp. Vitaminele B2, B6, B12, acidul pantotenic si acidul folic contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii.
Imunitate
Sistemul nostru imunitar depinde de numerosi micro si macronutrienti. Un aport corect de vitamina A si vitamina C, cupru, seleniu si zinccontribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Par, piele si unghii sanatoase
Un aport suficient de vitamine si minerale este important pentru a avea o infatisare sanatoasa si radioasa. Centrum pentru Femei continebiotina si zinc care contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii, precum si seleniu care contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor.
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii.
Oase sanatoase
Oasele sunt constituite din diverse minerale care, pe parcursul vietii, se degradeaza si se refac in permanenta. Pentru o buna completare a acestora, este nevoie de anumite minerale si vitamine. Combinatia superioara de nutrienti din Centrum pentru Femei contine calciu,care este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. In plus, vitamina D si vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
Centrum pentru Femei contine iod. Iodul contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si la productia normala de hormoni tioridieni
Doza recomandata pentru adulti: 1 comprimat pe zi
Comprimatele Centrum au un invelis special care le face sa fie usor de inghitit. In cazul in care intampinati dificultati la inghitirea comprimatului, acesta poate fi divizat pe linia mediana.
Centrum pentru Femei poate fi administrat persoanelor cu intoleranta la gluten. Nu contine zaharuri.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Centrum pentru femei complet de la A la Z, oferta 30+ 30 comprimate, Pfizer

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.