Centrum de la A la Z Silver 50+, 30 comprimate, Pfizer

9980043231
9980043231
1
Comprimate
Stoc epuizat
2997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Centrum A-Zinc Silver 50 + este complet de la A la Zinc , iar acum este imbunatatit , pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii .
Este complet , avand o formula echilibrata , special creata pentru adulti cu varsta de peste 50 ani .
Supliment alimentar cu vitamine , minerale si luteina .
Vitalitate : Contine gama completa de Vitamine B , pentru mai multa energie . Fierul este necesar pentru transportul oxigenului in sange , iar Cuprul sprijina utilizare Fierului .
Manganul , Magneziul si Fosforul indeplinesc roluri cheie in administrarea nivelurilor energetice din organismul dvs pe parcursul intregii zile , iar Iodul este necesar metabolismului energetic .
Imunitate : contine antioxidanti importanti pentru functionarea normala a sistemului imunitar .
Ochi sanatosi : Contine Vitamina A si Luteina in cantitati echilibrate , pentru a ajuta la mentinerea unor ochi sanatosi .
Oase sanatoase : Contine Ca si Vitaminele D si K pentru a ajuta la sanatatea sistemului osos .
Sanatatea pielii : Centrum combina Vitaminele A , C , Biotina si Nicotinamida , toate acestea contribuind la sanatatea pielii dvs .

Mod de administrare :
1 comprimat / zi , pentru adulti de peste 50 ani .
Comprimatele au un invelis special , care le face usor de inghitit .
Prezentare:
30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Centrum de la A la Z Silver 50+, 30 comprimate, Pfizer

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.