Ceai Sunatoare 50g, Dorel Plant

9980039254
9980039254
1
Ceai
Dorel Plant
Stoc epuizat
289 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

CONTRIBUIE LA:

Intern:
– funcţionarea normală a sistemului digestiv
– protejarea mucoasei gastrice
– stimularea producerii şi eliminării de bilă
– susţinerea funcţiilor hepatice
– reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal
– eliminarea tendinţei de evacuare rapidă a scaunului
– reducerea stărilor psihice negative.

Extern:
– eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii şi cavităţii bucale
– reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.

MOD DE PREPARARE:
Infuzie: se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menține timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.

Extern:
– pentru eliminarea disconforului care apare la nivelul pielii se fac spălături locale sau se administrează sub formă de comprese cu macerat sau cu infuzie de plantă
-pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavității bucale se fac spălături locale cu maceratul sau cu infuzia de plantă
– pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale și mucoasei analae se fac spălături locale sau băi de șsezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obținute din plantă.

REACȚII ADVERSE:
– pot apărea fotosensibilitate şi alergii cutanate.

CONTRAINDICAȚII:
– alergie la sunătoare.
– intoxicaţia cu sunătoare poate produce fenomenul de hipericism, manifestat prin tulburări psihomotorii şi eriteme edematoase.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Sunatoare 50g, Dorel Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.