Ceai Matase Porumb Vrac 50g, Dorel Plant

9980039246
9980039246
1
Ceai
Dorel Plant
Stoc epuizat
504 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ajută la regenerarea sistemului urinar, elimină pietrele de la rinichi, fiind un bun diuretic. Îmbunătățește funcțiile bilei și ale ficatului prin eliminarea toxinelor din organism. Reduce tensiunea arterială și ajută refacerea vaselor de sânge. Este adjuvant în tratarea cancerului, prin conținutul bogat în flavonoide, polifenoli, fitochimicale și antioxianți. Rezolvă afecțiuni specifice, femeilor: dismenoree, anexită, menstruații neregulate, menopauză. Este bun pentru afecțiuni ele pielii: celulită, eczeme, degerături, furuncule, psoriazis. Ajută la eliminarea kilogramelor în plus, fiind bogat în mucilagiu, o substanță care absoarbe apa din țesuturi.

Mod de preparare si administrare:
Se pun două linguri de mătase mărunțită în 300 ml apă clocotită și se lasă la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoară. Ca să aibă efect, o cură se ține 10 zile, timp în care se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Se face apoi o pauză de 5 zile și cura se poate relua.

Precautii si contraindicatii:
E bine să consultați medicul înainte de a face această cură. Poate da alergii (de la tanin) și e contraindicată dacă urmați un tratament cu furosemide.
Ambalaj: 50 g

Supliment alimentar
A se pastra in ambalajul original, la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor mici.
Produs in conformitate cu sistemul de igiena si siguranta al alimentelor H.A.C.C.P. in conformitate cu regulamentul european european 178/2002 Legea 150/2004 prevenind siiguranta alimentelor.


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Matase Porumb Vrac 50g, Dorel Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.