Ceai Laxativ nr 2, 20 plicuri, Stefmar

9980038069
9980038069
1
Ceai
Stef Mar
Stoc epuizat
547 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este o combinație de 5 plante medicnale cu un puternic efect laxativ, contribuind la bună funcționare a tranzitului intestinal:
Scoarța de crușin sprijină perisaltismul intestinal și contribuie la funcționarea tranzitului intestinal normal și la obținerea scaunelor moI. Principiile active din frunzele de Frasin susțin mecanismul natural de purificare al organismului prin favoriozarea eliminării toxinelor. Frunzele de Senna și rădăcina de Lemn dulce susțin tranzitul intestinal, iar Volbură ajută la stimularea motilitatii colonului și menținerea sănătății intestinului gros.
Ingrediente: scoarță de Crușin (Rhamnus frangula), frunze de Frasin (Fraxinus excelsior), frunze de Senna (cassia angustifolia), părți aeriene de volbură (Convolvulus arvensis), rădăcina de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabră).
Mod de preparare și utilizare: Infuzie: - la o cană (250ml) de apă clocotită de adaugă 1-2 pliculețe de ceai, se lasă 10-15 minute acoperită. Se administrează seară la culcare. Efectul laxativ se instalează în decurs de 5-7 ore.
Contraindicații: Sarcina, alăptare, ulcer gastric și duodenal.
A nu se depăși doză recoamndata pentru consumul zilnic.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Laxativ nr 2, 20 plicuri, Stefmar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.