Ceai Ginkgo Biloba 75g Vrac, Pharafarm

9980039431
9980039431
1
Ceai
Parapharm
Stoc epuizat
933 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Încă din antichitate medicina tradițională chineză folosea frunzele arborelui dioic Ginkgo biloba pentru menţinerea stării de sănătate.
Acțiune
Încă din antichitate medicina tradițională chineză folosea frunzele arborelui dioic Ginkgo biloba pentru menţinerea stării de sănătate. Cercetările contemporane au stabilit că efectele deosebite pe care le au aceste frunze se datorează conţinutului mare de flavonoide, cu efect antioxidant extrem de puternic.

Recomandari

- îmbunătăţeşte circulaţia sanguină periferică (înlătură sindromul de mâini şi picioare reci);
- contribuie la optimizarea funcţiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare);
- ameliorează simptomele ce apar odată cu îmbătrânirea;
- creşte capacitatea de muncă.

Administrare:
Se prepară infuzie prin adăugarea unei linguriţe pline (3-5 g) de plantă la o ceaşcă de apă fierbinte (200 ml). Vasul se lasă acoperit timp de 20 de minute, după care se strecoară şi se consumă ca atare sau îndulcit, după gust. Se recomandă consumul de 1-3 porţii de ceai zilnic, de preferinţă în prima parte a zilei.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Ginkgo Biloba 75g Vrac, Pharafarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.