Ceai Albastrele Vrac, 30g, Springmarkt

9980037174
9980037174
1
Ceai
Adams
Stoc limitat
692 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 15:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Albastrelele se folosesc de sute de ani pentru tratamentul naturist al ochilor, insa de proprietatile lor beneficiaza si alte afectiuni. Aceasta este o planta erbacee din familia Asteraceae. Florile contin substantele active importante: centaurina, pelargonina, cianina, tanin, saruri de potasiu si magneziu etc. In scopuri medicinale, se foloseste sub forma de ceai, infuzie, tinctura, pulbere. Extern, albastrelele se folosesc ca ingredient in numeroase metode de tratament cum sunt: spalaturi oculare, comprese si cataplasme. Extractele din aceasta planta intra in compozitia mai multor produse cosmetice.

Albastrelele au proprietati calmante, hidratante, antiinflamatoare, bacteriostatice, emoliente. Ceaiul de albastrele are puternice efecte calmante si antiinflamatorii asupra articulatiilor afectate de artrita, dar si asupra durerilor cauzate de reumatism. Infuzia de albastrele se foloseste intern, datorita proprietatilor diuretice pe care le are aceasta planta. Ceaiul din aceste flori ne scapa mai repede de raceli, de boli ale rinichilor si ale aparatului urinar, de litiaza biliara.

Albastrelele reprezinta, totodata, un remediu impotriva diareei si a altor probleme aparute la nivelul tractului gastro-intestinal. Infuzia din petale de albastrele ajuta la imbunatatirea digestiei. Aftele, dar si gingiile iritate, pot fi combatute cu o infuzie de albastrele.

Ceaiul de albastrele are un efect usor calmant asupra sistemului nervos central, fiind folosit in combaterea crizelor de anxietate, a stresului sau a depresiei.
Mod de utilizare:
Sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. 
Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200ml apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani/zi, cu 30 minute inainte de mese. 
Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese. 

Contraindicatii: Intoleranta la oricare din ingredientele produsului.

Cantitate: 30g


Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ceai Albastrele Vrac, 30g, Springmarkt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.