Cavit 9plus caise, 20 tablete, Biofarm

9980005810
9980005810
20
Comprimate
Biofarm
Stoc epuizat
1766 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie:
Vitamina A(acetat de retinol) 0,80 mg; vitamina B1(clorhidrat de tiamina) 1,00mg; vitamina B2 (riboflavina) 1,50 mg; vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina ) 1,00 mg ; vitamina PP(acid nicotinic) 3,00 mg;vitamina C(acid ascorbic) 60,00 mg; vitamina D2 (ergocalciferol )0,0056 mg; vitamina E(acetat de alfa -tocoferil)5,00 mg; betacaroten 0,40 mg; biotina (vitamina H) 0,010 mg; pantotenat de calciu 10,00 mg; gluconat de calciu 181,90mg.
Excipienti pana la 5600,00 mg
Excipienti pentru Cavit 9 plus Caise:zahar pudra,baza grasa,aroma de caise,vanilina.
Actiune si Indicatii :
Produsul se utilizeaza în urmatoarele situatii:
• Alimentatie dezechilibrata, lipsa poftei de mâncare (inapetenta);
• absorbtie deficitara de vitamine – de exemplu în timpul tratamentelor cu antibiotice;
• toate stirile care necesita un consum mai mare de vitamine si calciu - perioade de efort fizic sau intelectual intens (de exemplu sustinerea de examene scolare, participarea la competitii), crestere rapida, convalescenta;
• oboseala excesiva, lipsa de energie, scaderea atentiei si a concentrarii;
• supliment vitaminic, în special în timpul iernii si primaverii.
Tabletele masticabile Cavit ofera copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru o crestere sanatoasa.Asocierea echilibrata sustine dezvoltarea aarmonioasa a organismului ,cresterea normala a oaselor si a dintilor ,contribuie la ameliorarea poftei si intretine starea generala de bine.
Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru functionarea normala a nervilor si a inimii si vaselor de sange precum si a tubului digestiv(stomac,ficat,intestine) .
Vitamina C creste rezistenta la infectii .Are rol protector asupra vaselor de sange si ajuta la cresterea absorbtiei fierului.Vitamina D2 favorizeaza absorbtia calciului si fixarea lui in oase.Calciul intareste oasele si contribuie la buna functionare a muschilor.Combinatia de vitamine si minerale care se completeaza reciproc ajuta intregul organism sa se dezvolte sanatos ,plin de energie.
Mod de administrare:
Cate 1 tableta de 2 ori pe zi.
Precautii:Produsul nu este recomandat in diabetul zaharat si de asemenea ,persoanelor care sufera de Parkinson si sunt tratate cu levo-dopa (vitamina B6 ii impiedica efectul).
Contine zahar si lapte praf.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Producator:Biofarm

Review

General

Recomandat pentru Adulti
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Tip produs tablete

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cavit 9plus caise, 20 tablete, Biofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.