Casetă Cadou Gerovital Plant: Cremă Nutritivă și Apă Micelară,Gerovital Plant

9980047091
9980047091
1
Cosmetice
Gerovital Plant
Stoc epuizat
4096 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Caseta conține:
Apă Micelară Microbiom Protect - 150 ml
Cremă Antirid Nutritivă Microbiom Protect - 50 ml
Această Casetă Cadou conține o apă micelară ideală pentru demachierea și curățarea perfectă a tenului și o cremă antirid pentru îngrijirea de noapte, ce accentuează efectul "somnului de frumusețe" a tenului mixt, normal. Produsele fac parte din gama Gerovital Plant cu până la 98% ingrediente de origine naturală. Caseta este cadoul perfect pentru persoanele care caută frumusețea, echilibrul și ingredientele din natură.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Casetă Cadou Gerovital Plant: Cremă Nutritivă și Apă Micelară,Gerovital Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.