Casetă cadou: Cremă antirid de zi si Cremă nutritivă de noapte, Cod: 4135 | 50 ml | 50 ml, Gerovital Plant

9980026350
9980026350
1
Cosmetice
Gerovital Plant
Stoc epuizat
2198 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Caseta conține:
Cremă nutritivă multivitamine
Cremă antirid revitalizantă SPF 10
CADOU: 20% discount
Produsele sunt hipoalergenice, fără parabeni sau conservanți.
Ingrediente active
Cremă nutritivă multivitamine
Asocierea uleiurilor naturale de Inca Omega, Squalane, Jojoba cu vitaminele A şi E îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi previn procesele de îmbătrânire cutanată.
Ceramidyl-Omega, un ingredient de origine vegetală, îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică, reface funcţia de barieră a pielii care devine, astfel mai puţin permeabilă pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este îmbunătăţită hidratarea, elasticitatea şi senzaţia de confort a pielii.
Panthenolul asociat cu Uleiul organic din Flori de Mac previn iritaţiile pielii, protejează pielea expusă stresului cotidian, îmbunătățesc hidratarea.
Cremă antirid revitalizantă SPF 10
Centeroxul stimulează procesul de sinteză a fibrelor de colagen nou, iar Sepiliftul acţionează sinergic cu acesta, fiind sursă de hidroxiprolină, cel mai reprezentativ aminoacid din structura colagenului.
Vitaminele A şi E, prin efect antioxidant puternic, protejează fibrele proteice deja existente și cele nou formate împotriva stresului oxidativ.
Uleiul Inca Omega, Ceara de albine, Untul de cacao și Ceramidyl-Omega îmbunătăţesc procesele de restructurare epidermică și restabilesc funcția de barieră a pielii aceasta devenind elastică și fermă.
Uleiul organic din Flori de Mac este ingredientul ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Mod de utilizareCremă nutritivă multivitamine
Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, seara când procesele de nutrire, regenerare ale dermului sunt amplificate.
Cremă antirid revitalizantă SPF 10
Se foloseşte zilnic, după demachierea cu Lapte demachiant hidratant şi tonifierea corespunzătoare a tenului cu Loțiune tonică antioxidantă. Se aplică pe faţă, gât şi decolteu şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Casetă cadou: Cremă antirid de zi si Cremă nutritivă de noapte, Cod: 4135 | 50 ml | 50 ml, Gerovital Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.