Carpimed Crema cu Propolis, Rasina de Conifere si Extract de Castane 50ml ELZIN PLANT

9980048017
9980048017
1
Crema
Elzin Plant
Stoc limitat
1897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 15:01

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Produs complex, mult imbunatatit, fata de produsele din gama, aparute pana acum, obtinut din rasina de conifere, apilarnil, propolis si extracte din plante, ce poate fi utilizat ca ADJUVANT in afectiuni cutanate, dermatoze, arsuri de orice fel, rani, ulcere varicoase cronice, hemoroizi externi, fisuri anale, circulatie periferica defectuasa, dureri reumatismale.
Ingrediente: extracte hidroalcoolice si uleioase de: radacina de iarba mare, galbenele, muguri de plop, castane, propolis, rasina de conifere, apilarnil, ulei de palmier, ceara de albine, lanolina, glicerina, excipienti: vaselina alba, lanet N, alcool cetilstearilic, propilenglicol.
Componentele principale ale produsului: taninuri, glicozide, saponozide, lipide, alcaloizi, flavonoide, carotenoide, mucilagii, ulei mineral, vitamine: A, B1, B5, B6, PP, acid nicotinic, substante fitoncide, alantolactone si izoalantolactone-cu efect antitumoral, antihemoroidal, substante cu actiune antibiotica, substante minerale (Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Ca, etc.), date de propolis, uleiuri volatile bogate in a si b - pinen.
Actiune: antiseptica, antibiotica, antifungica, antiinflamatoare, cicatrizanta, antioxidanta, depurativa, stimulanta a circulatiei periferice, trofica, analgezica moderata.
Utilizari: produsul se foloseste atat pentru ingrijirea pielii, cat si ca ADJUVANT in tratamentul ulcerelor varicoase, hemoroizi externi, fisuri anale, arsuri de orice fel (solare, termice, chimice, chiar si cele rezultate dupa cobaltoterapie), dermatoze, rani, elimina senzatia de picioare reci, muscaturi de tantari, paienjeni, etc. 
Mod de utilizare: aplicatii locale de 2 (doua) ori pe zi, dimineata si seara, dupa toaletarea locului unde se aplica crema. Persoanele care au varice vor face masaj usor de la calcaie in sus, pacientii care au rani greu vindecabile pe un fond de diabet zaharat, crema se va folosi sub pansament timp de 50-60 minute zilnic pana la vindecare.
Atentionari: daca suprafata pe care se aplica crema este mare, este necesar ca aplicarea sa se faca progresiv, pentru a vedea daca pacientul nu face alergie la unul din ingrediente.
Pentru a mari eficienta tratamentului este bine sa consultati medicul care dupa caz va prescrie si un tratament intern. Poate fi utilizat si de copii, dar numai cu acordul medicului.
Contraindicatii: fiind un produs natural nu se cunosc. REACTII ADVERSE: nu se cunosc, produsul este foarte bine tolerat dar daca apar reactii alergice acestea dispar odata cu incetarea tratamentului.
Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza de persoanele care fac alergie la unul din ingrediente. A nu se utiliza dupa data de expirare, a se utiliza in termen de 4 luni dupa desfacerea tubului sau a cutiei. Daca apar fenomene neplacute, consultati medicul sau farmacistul.
A se pastra in ambalajul original, la loc uscat si racoros, ferit de soare cu temperaturi mai mici de 25°.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Carpimed Crema cu Propolis, Rasina de Conifere si Extract de Castane 50ml ELZIN PLANT

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.