Carmol M lotiune pentru Masaj, 100ml, Biofarm

5944704000636
5944704000636
1
Solutie
Biofarm
Stoc limitat
2097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingrediente:alcohol denat,aqua,menthol,terpineol,cinnamal,Satureia hortensis oil(ulei de cimbru),glycerin;
Actiune
Carmol lotiune parfumeaza si catifeleaza pielea,activand totodata circulatia locala a sangelui.In timpul aplicarii are actiunie rubefianta decongestionand tesuturile subiacente locului aplicarii.Uleiul de cimbru stimuleaza circulatia determinand revigorarea si relaxarea musculara,diminuand astfel senzatia de contractura.In acelasi timp,uleiul de cimbru parfumeaza pielea.
Mentolul parfumeaza tegumentele si produce dilatarea vaselor de sange ,determinand initial o senzatie de raceala pe piele ,urmata de vasodilatatie si incalzire.Stimuleaza nervii senzitivi si motori,influentand atenuarea contracturii musculare si a pruritului.
Carmol M are efecte benefice in diminuarea complicatiilor aparute la persoanele imobilizate sau care se mobilizeaza cu dificultate .
Utilizarea Carmol M pentru masajul acestor persoane duce la scaderea riscului aparitiei afectiunilor tegumentare,durerilor articulare si atrofiilor musculare.
Mod de utilizare :
Lotiune ce se aplica pe piele cu scopul de catifelare si parfumare.
Revigoreaza,relaxeaza musculatura si reduce senzatia de prurit.Se aplica pe pielea intacta,pe toata suprafata corporala,prin masaj usor.
Nu se clateste dupa aplicare.
Durata maxima recomandata pentru utilizarea neintrerupta :21 zile.
Producator:Biofarm

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Carmol M lotiune pentru Masaj, 100ml, Biofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.