Carcel Stop Aktiv, 30 + 10 comprimate, Doppelherz

9980039486
9980039486
1
Comprimate
Quiesser Pharma
Stoc epuizat
1430 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Combinație optimă de vitamine și minerale care protejează împotriva cârceilor. Doză mare de potasiu și magneziu pentru funcționarea normală a sistemelor nervos, muscular și imunitar. Reduce oboseala și extenuarea.
Ingrediente:
Bicarbonat de potasiu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină și croscarmeloză sodică (agenți de Încărcare), acizi grași (agent antiaglomerant), hidroxipropilmetilceluloză (agent de glazurare), sulfat de zinc, talc (agent antiaglomerant), sulfat feros, săruri de magneziu ale acizilor grași (agent antiaglomerant), clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6), dioxid de titan (colorant), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), ciancobalamină 0.1% (Vitamina B12), hidroxipropilceluloză (agent de Încărcare), ulei de nucă de cocos, clorură de crom (III).
Mod de administrare:
1 comprimat pe zi, după masă. Pentru o administrare mai ușoară, comprimatul poate fi înjumătățit.
Precautii:
Consumul zilnic de peste 250 mg magneziu poate avea un efect laxativ. Persoanele care prezintă afecțiuni renale sau cardiace trebuie să consulte medicul înainte de a consuma potasiu.
Prezentare:
30 + 10 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Carcel Stop Aktiv, 30 + 10 comprimate, Doppelherz

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.