Ca+Mg+Zn+D3+Se, 30 comprimate, Remedia

9980004377
9980004377
30
Comprimate
Remedia
Stoc epuizat
1789 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Ca+Mg+Zn+D3+Se reprezintă o formulă echilibrată ce conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății și funcționarii normale a sistemelor și aparatelor organismului.
Ingrediente:
Carbonat de calciu, oxid de magneziu, VitaCa B (amestec din ascorbat de calciu și bor), Vita MK7/ vitamina K2 naturală, oxid de zinc, L-selenometionină, colecalciferol, ulei esențial de mentă.
Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman și îndeplinește numeroase funcții importante. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților, contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular. De asemenea, calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală, la funcționarea normală a enzimelor digestive.
Magneziul este un nutrient esențial care reprezintă un cofactor pentru 300 de enzime implicate în procese bilogice. Magneziul contribuie la reducerea oboselii și epuizării, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la menținerea sănătății sistemului osos, la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a proteinelor, menținerea sănătății dinților. Magneziul este un mineral cheie pentru construcția și creșterea oaselor și a dinților. O mare cantitate de magneziu este mobilizată în timpul contracției musculare. De aceea, sportivii au nevoie de o doză dublă de magneziu pentru satisfacerea aportului zilnic. Dozele de magneziu sunt crescute, de asemenea, în cazul femeilor însărcinate, pentru a evita problemele cu sistemul osos și pierderea masei musculare.
Vitaminele K reprezintă un grup de vitamine liposolubile esențiale pentru organism, întrucât contribuie la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății sistemului osos. Vitamina K2 naturală este esențială pentru menținerea unei structuri osoase puternice datorită faptului că activează o proteină numită osteocalcin, importanță pentru utilizarea calciului în construirea unei matrici osoase sănătoase.
VitaCă B este un amestec mineral de ascîrbat de calciu și bor. Borul reglează activitatea aparatului uro-genital, funcțiile cerebrale, activitatea sistemului osos, multe procese metabolice, precum și eliminarea radicalilor liberi din organism.
Vitamina C contribuie la funcționarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a dinților.
Vitamina D contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului.
Zincul, magneziul, vitamina K și vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
Magneziul și vitamina D sunt necesare pentru menținerea sănătății dinților.
Manganul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, la formarea normală a țesuturilor conjunctive la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a glandei tiroide, la spermatogeneza normală. De asemenea, seleniul contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.
Mod de administrare:
Copii între 4 și 12 ani - 1 comprimat pe zi.
Copii peste 12 ani și adulți - câte 1 comprimat de 2 ori pe zi. La copii, se recomandă consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei.

Atenționare:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesarînaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.Contraindicat persoanelor cu hipercalcemie. Nu conține gluten, lactoză, grăsimi, - nistrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului.A nu se lăsă la îndemână ș - liza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul ambalajul original, ferit de umiditate și lumină
Prezentare:
30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ca+Mg+Zn+D3+Se, 30 comprimate, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.