Calcivid - Formulă citrat, 60 comprimate, Beres Pharmaceuticals Co

9980036900
9980036900
1
Comprimate
Beres Pharmaceutical
Stoc epuizat
5399 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
- este un supliment alimentar cu conținut de calciu legat organic și vitamina D3;
- este recoamandat în cazul consumului redus de produse lactate (regimuri hipocalcice), necesitați crescute de calciu și vitamina D3: perioada de creștere intensivă la tineri, sarcina și alăptare, instalarea menopauzei și în post-menopauza, pentru cei care lucrează în poziție șezută sau cu posibilități reduse de mișcare, pentru cei care nu sunt expuși la razele solare timp îndelungat, în timpul curelor de slăbire (alimentație carențială), fumătorilor, consumatorilor de cafea și/sau alcool.
Ingrediente:
Citrat de calciu tetrahidrat, emulsifianți (hidroxipropilmetilceluloză, fosfat tricalcic), stabilizator (crospovidona), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, tâlc), colorant (dioxid de titan), lactoza monohidrat, agent de umezire (polietilen-glicol), zahăr, agent de încărcare (guma arabică), amidon de porumb, trigliceride cu lanț mediu, colecalciferol, antioxidant (dl-α-tocoferol).

Mod de utilizare:
Adulți și copii peste 7 ani se recomandă 1-2 comprimate filmate pe zi. De preferință se va administra după mese. La nevoie, comprimatele filmate se pot diviza.
Precauții:
Nu este recomandată administrarea produsului în caz de insuficiență renală, calculoza renală și hipertiroidism. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Prezentare:
60 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calcivid - Formulă citrat, 60 comprimate, Beres Pharmaceuticals Co

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.