Calciu+D3 pentru oase și mușchi, 30+ 10 comprimate, Doppelherz

9980035625
9980035625
1
Comprimate
Quiesser Pharma
Stoc epuizat
1497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cu 600 mg Calciu pentru susținerea sistemului osos și pentru funcționarea normală a sistemului muscular
Plus 5 µg Vitamina D3, ca “element de integrare” a calciului
Un singur comprimat care îți oferă Calciu, Vitamina D3 și Vitamina K pentru un organism sănătos!
Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + D3 se evidențiază printr-o combinație optimă de Calciu, Vitamina D3 și Vitamina K, într-o variantă de produs fără gluten și fără lactoză.
Un aport echilibrat de vitamine și minerale este important pentru funcționarea normală și menținerea capacității de efort și, de aceea, Doppelherz aktiv Calciu+ D3 oferă un complex adecvat de substanțe cu influența directă și benefică asupra organismului.
Care sunt principalele beneficii ale Calciului?
Cea mai mare parte a Calciului care se află în organism se regăsește la nivelul scheletului osos și dinților. Relevanța și importanța unui aport corespunzător de Calciu se traduc direct prin: o structură scheletică sântoasă, unghii puternice, dinți lipsiți de carii.
Calciul are un rol esențial în funcționarea normală a sistemului muscular și contribuie la o neurotransmisie normală. Un mușchi esențial pentru funcționarea organismului este mușchiul cardiac. De asemenea, Calciul din organism este implicat în coagularea normală a sângelui și în funcționarea normală a enzimelor digestive.
Lipsa unui nivel corespunzător de Calciul în organism este asociată cu simptome precum: oboseala, iritabilitatea, crampele musculare, amorțeli în degetele de la mâini și/ sau de la picioare. Poate fi însă implicată și în demineralizarea osoasă și consecutiv, în osteoporoză.
Surse naturale de Calciu sunt semințele (floarea-soarelui, susan), curmalele și smochinele, broccoli, legumele cu frunze verzi, portocalele și căpșunile.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei K?
Cea mai benefică și mai cunoscută acțiune a Vitaminei K la nivelul corpului uman este dată de rolul direct în coagularea sângelui. În plus, ea este importantă și pentru menținerea sănătății sistemului osos. Surse naturale de Vitamina K sunt: pătrunjel, spanac, mazăre, broccoli, gulii, morcov și fasole verde.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei D3?
Vitamina D3, cunoscută și sub denumirea de colecalciferol, are un rol semnificativ în absorbția și utilizarea normală a Calciului și Fosforului. Aportul corespunzător de Vitamina D3 este important și pentru funcția normală a sistemului imunitar. În același timp, rolul Vitaminei D3 este recunoscut și pentru menținerea funcției normale a sistemului muscular, reducând spasmul muscular
Surse naturale de Vitamina D3 sunt: ulei de pește, somon, suc de portocale, lapte, soia, ficat de viță.
Când este Doppelherz aktiv Calciu + D3 potrivit pentru tine?
Suplimentele alimentare care conțin Calciu și D3 sunt recomandate în cazul unei alimentații neechilibrate sau în cazul unui necesar crescut de substanțe nutritive, de exemplu în:
- sarcină și alăptare
- solicitări fizice (de exemplu, sport)
- mod de viață nesănătos (fumatul său consumul de alcool)
- în lunile de iarnă sau la petrecerea insuficientă a timpului în aer liber.
Pentru persoanele vârstnice sau femeile la menopauză, suplimentarea cu aceste substanțe nutritive poate fi foarte importantă, în cazul unui aport alimentar insuficient, deoarece organismul nu mai poate valorifica eficient calciul.
1 comprimat de Doppelherz aktiv Calciu + D3 conține o cantitate de calciu echivalentă cu cea din ½ litru de lapte. Un comprimat administrat zilnic poate să acopere necesarul mediu al unui adult. Combinația din Doppelherz aktiv Calciu + D3 poate să ajute organismul să rămână sănătos și capabil de eforturi.
Pentru a vă asigura de alegerea celui mai bun supliment alimentar cu Vitamina D3 și Calciu, se recomandă consultarea unui specialist care poate recomanda dozajul optim pentru fiecare.
Pentru mai multe informații privind proprietățile nutrienților din compoziția Doppelherz aktiv Calciu + D3, consultați prospectul disponibil.
Un comprimat conține:
600 mg Calciu, 40 µg Vitamina K, 5 µg Vitamina D3
Mod de administrare:
Se recomandă câte un comprimat, zilnic, cu suficient lichid, în timpul meselor. La nevoie, comprimatele pot fi și înjumătățite.
Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.
Prezentare:
30+ 10 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calciu+D3 pentru oase și mușchi, 30+ 10 comprimate, Doppelherz

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.