Calciu și Vitamina D3, F173, 30 cps, Fares

5941141013540
5941141013540
1
Capsule
Fares
Stoc epuizat
2269 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Conține Calciu și Vitamina D3 din surse naturale:
   Calciul este de proveniență oceanică, obținut dintr-o specie de alge roșii (Lithothamnium calcareum) și semințe de susan
   Vitamina D3 este obținută din germenii de hrișcă
1 capsulă conţine 391 mg calciu, care asigură 48,8 % din VNR
1 capsulă conţine 2,5 µg vitamina D, care asigură 50% din VNR
Calciul este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi pentru menţinerea sănătăţii dinţilor, iar vitamina D, contribuie, de asemenea, la aceasta
Vitamina D contribuie la absorbţia normală a calciului şi fosforului şi la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge
Calciul contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular
Vitamina D contribuie la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular
Vitamina D contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar
Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui
Calciul contribuie la metabolismul energetic normal
Calciul contribuie la o neurotransmisie normală
Calciul contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive.
Ingrediente
Lithothamnion calcareum | Hrișca | Susan
-Lithothamnium calcareum cu min. 50% calciu 782 mg
-germeni de hrişcă (Fagopyri esculenti semen) standardizaţi în vitamina D3
(250 µg/g) 10 mg
-extract uscat de seminţe de susan (Sesami semen) standardizat în min. 1,6% calciu 8 mg
Lithothamnium calcareum este o specie marină care trăieşte în apele reci ale Atlanticului, făcând parte din grupul algelor roşii. Aceste alge extrag mineralele din apa sărată concentrându-le sub formă de carbonaţi. Talul algelor roşii devine atât de mineralizat încât ajunge în esenţă lipsit de substanţele caracteristice multor alge (fitole, agar, alginat, carageenan etc.). Astfel, corpul algelor roşii este foarte bogat în substanţe minerale, care se absorb foarte ușor în organism, așa cum demonstrează studiile de biodisponibilitate efectuate.
Hrişca pare să fi fost necunoscută grecilor şi romanilor din Antichitate. Creşte spontan în Nepal, China şi Siberia şi se presupune că a fost adusă în Europa la începutul secolului XVI din Asia de Nord. Potrivit unor autori, aceasta este menţionată într-o Biblie germană tipărită în 1522. Hrişca este o plantă erbacee ale cărei seminţe constituie un element important al hranei în unele părţi ale Asiei, unde planta are o istorie de cultivare care datează de cel puţin 1000 de ani. Sămânţa de hrişcă este considerată o hrană sănătoasă. Frunzele plantei sunt şi ele comestibile, prezentând câteva acţiuni medicinale tradiţionale.
Germenii de hrişcă folosiți în acest produs sunt cultivați controlat într-un mediu optim îmbogăţit cu vitamina D3, astfel încât plantele absorb cantitatea de care au nevoie, atingând concentrațiile optime din această vitamină.
Seminţele de susan sunt folosite ca aliment pe tot globul, fiind preparate în moduri foarte diverse şi apreciate pentru proprietăţile lor nutritive, ce se datorează bogăţiei de vitamine şi minerale din compoziţia lor, în special calciu, dar şi fier, fosfor şi potasiu.
Adiministrare
2 capsule pe zi în timpul mesei.
Se fac cure de 1 – 3 luni sau conform recomandării specialistului.
PREZENTARE: 30 capsule a 800 mg.
ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de hipercalcemie, în hiperparatiroidism, litiază calcică, insuficienţă renală, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de o lună. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calciu și Vitamina D3, F173, 30 cps, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.