Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 60 capsule, Virusprotect

6420488024604
6420488024604
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
5138 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ca Mg Zn Se, capsule este un supliment care conține cele 4 minerale foarte importante pentru buna funcționare a organismului. Acestea favorizează absorbția fierului, fortificarea oaselor, reducerea crampelor musculare, susțin sistemul nervos central, stabilizează nivelul colesterolului, mențin sănătatea inimii și reglează procesele metabolice ale organismului.
Suplimentul Ca Mg Zn Se, capsule este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.
Calciu și Magneziu, două minerale de importanță vitală de care corpul are nevoie pentru activarea și susținerea a numeroase procese biologice, împreună cu microelementele Zinc și Seleniu, administrate zilnic, au rol esențial în reglarea metabolismului. Calciul este o componentă de bază a scheletului, conferindu-i rezistență. Magneziul joacă rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Seleniul este implicat în funcționarea sistemului imunitar și contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide. În plus, asigură și protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Acțiunea seleniului este potențată de prezența Zincului, ce contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală de AND, dar și la asigurarea unei fertilități și reproduceri normale.
Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu se recomandă ca supliment în cazul unei alimentații neechilibrate sau al unui necesar crescut de substanțe nutritive (determinat de solicitări fizice intense, de un mod de viață nesănătos sau de stres), combinația fiind importantă pentru fixarea fierului, mineralizarea și dezvoltarea normală a oaselor, a dinţilor, a pielii, stimularea poftei de mâncare și încetinirea procesului de îmbătrânire (efect anti-aging). Ca Mg Zn Se, capsule este un supliment care conține cele 4 minerale foarte importante pentru buna funcționare a organismului. Acestea favorizează absorbția fierului, fortificarea oaselor, reducerea crampelor musculare, susțin sistemul nervos central, stabilizează nivelul colesterolului, mențin sănătatea inimii și reglează procesele metabolice ale organismului.
Calciul este componentă principală a scheletului, aceea care îi oferă rezistență, în timp ce Vitamina D3 are funcția de adjuvant în asimilarea calciului, prin acțiunea de fixare în structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, că urmare a expunerii constante a pielii la razele soarelui. Această expunere este adesea insuficientă, mai ales în perioadele mai reci ale anului.
Printre simptomele lipsei de calciu în organism se numără tetania (contracții ale mușchilor mâinii și piciorului), tulburările de memorie, căderea părului, dereglările menstruale, amorțirea feței și a membrelor, insomniile, palpitațiile, sângerările nazale sau gingivale, spasmul respirator și hipotensiunea. Complicațiile provocate de lipsa de calciu pe termen lung includ spasmofilia și osteoporoză.
Calciul este în permanentă eliminat natural din organism, așa că se recomandă o alimentație bogată în calciu. Printre alimentele bogate în calciu se numără lactatele (aportul maxim se găsește în iaurt), conservele de sardine, somonul, semințele de susan și migdalele.
Pentru a vă asigura de un aport sporit garantat și de un grad de asimilare ridicat, se recomandă administrarea unui supliment alimentar care să conțină o combinație în proporții optime de calciu și vitamina D3.
Magneziul reprezintă un macromineral esențial cu un un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.
Organismul nu îl produce singur, iar stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a multor produse alimentare îngreunează și mai mult asimilarea magneziului, atât de necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism.
Seleniul este un oligomineral implicat în funcționarea sistemului imunitar și care contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide. În plus, Seleniul contribuie și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acțiunea seleniului este întărită de prezența zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteză normală de ADN, dar și la menținerea fertilității și reproducerii normale.
Suplimentul Ca Mg Zn Se, capsule este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.
Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 60 capsule, Virusprotect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.