Calciu+ Magneziu+ Vit D3, Sirop pentru Copii, 250ml, Doppelherz

4009932763386
4009932763386
1
Sirop
Quiesser Pharma
Stoc epuizat
3347 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Oase sănătoase, imunitate puternică!
În cadrul alimentației, toate elementele nutritive sunt importante, fiind esențiale pentru numeroase funcții în organism. Necesarul de nutrienți poate fi crescut în cazul unei diete alimentare dezechilibrate sau în situații deosebite, precum: perioadele de creștere în cazul copiilor și adolescenților sau practicarea sportului de către aceștia, ceea ce implică efort fizic intens și consum energetic ridicat.
Astfel, un aport alimentar corect și echilibrat este esențial și ar trebui asigurat în permanență.
Prin urmare, adulții ar trebui să fie preocupați să asigure, atât lor, cât și copiilor, o dietă sănătoasă și echilibrată.
Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este o formă lichidă orală, ușor de administrat, cu gust plăcut, special creată pentru copii.
Oferă organismului mineralele Calciu și Magneziu, oligoelementele Zinc și Mangan, precum și Vitaminele C și D, într-o formulă ușor de administrat, cu gust delicios de portocale.
Care sunt principalele beneficiii ale Calciului?
Calciul este unul dintre cele mai cunoscute minerale și prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman.
Calciul este necesar pentru îndeplinirea unui număr mare de funcții în organism:
Joacă un rol important în coagularea sângelui, în activitatea musculară și nervoasă
Contribuie la apărarea împotriva inflamațiilor și alergiilor
Ajută la buna funcționare a inimii, plămânilor și rinichilor.
Dar poate cea mai cunoscută funcție a calciului sunt creșterea și dezvoltarea oaselor și dinților. Aproximativ 99% din cantitatea totală de Calciu din organism - aproximativ 1,2 kg – se regăsește în oase și dinți.
În mod deosebit, Calciul și Vitamina D sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii. De asemenea, Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar la copii.
Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii furnizează substanțe nutritive valoroase și importante pentru menținerea sănătății și stării de bine.

CUI SE ADRESEAZĂ Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii?
Copiilor și adolescenților:
• În perioadele de creștere
• Care practică sport de performanță
• Care desfășoară activități ce implică efort fizic intens.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calciu+ Magneziu+ Vit D3, Sirop pentru Copii, 250ml, Doppelherz

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.