Calamine lotiune, 120 ml, Pharco

9980004468
9980004468
1
Lotiune
Pharco
Stoc epuizat
998 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie: la 100 ml :
Calamine 15 g, oxid de zinc 5 g
Excipienti pana la 100 ml
Proprietati : Lotiunea CALAMINE, prin componentele sale, calamine si oxid de zinc, are proprietati calmante, inlaturand disconfortul produs de diverse iritatii ale pielii, insotite de mancarime, roseata pielii sau usturime. De asemenea, deoarece lotiunea CALAMINE are si proprietati astringente si antiseptice, poate fi utilizata si in inflamatii usoare ale pielii.
Mod de utilizare : Flaconul se agita bine inainte de utilizare. Se aplica lotiunea calmanta in strat subtire pe piele si se maseaza usor. Aplicatiile se pot repeta de 3-4 ori pe zi.
Precautii: Lotiunea calmanta CALAMINE se va utiliza numai pentru uz extern. Se va aplica pe tegumente intacte. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele. Nu se lasa la indemana copiilor.
Ambalaj: flacon de plastic cu 120 ml lotiune non-grasa, de culoare roz pal.

Review

General

Tip produs Lotiune
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Inlatura disconfortul produs de diverse iritatii ale pielii, insotite de mancarime, roseata pielii sau usturime
Cantitate 120 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Calamine lotiune, 120 ml, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.