Bioland Vitamina C 1000mg+ Vitamina D 25 ug+ Zn 15mg, 20 comprimate effervescente, Biofarm

5944704014527
5944704014527
1
Efferv
Biofarm
Stoc epuizat
3118 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Combinatia de ingrediente active din produsul Bioland Vitamina c 1000mg, Vitamina D3 25 si zinc 15 mg, contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar protejand astfel organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu( schimbari de temperatura, aglomeratie, poluare, fumatul,lipsa odihnei etc.).
Descriere:
Vitamina C, datorita proprietatii antioxidante, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, un principal factor de slabire a imunitatii organismului.De asemenea, Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii. Pielea este cel mai mare organ, avamd functia de bariera impotriva factorilor de mediu, fiind invelisul protector al corpului uman.
Vitamina D si Zincul au un rol important in protejarea organismului si mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar.
Ingrediente: Vitamina C 1000mg( acid L-ascorbic), acidifiant ( acid citric), reglator de aciditate ( bicarbonat de sodiu). agent de incarcare (sorbitol), agent antiaglomerant (polietilenglicol), indulcitor (aspartam), Zinc 15 mg ( oxid de zinc), aroma naturala. coloranti ( rosu sfecla rosie, riboflavina) Vitamina D3 (colecarciferol).
Mod de utilizare: 1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat intr un pahar cu apa (250 ml) pentru a obtine o bautura cu gust delicios,cu aroma de portocale.
Prezentare: 20 comprimate efervescente

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bioland Vitamina C 1000mg+ Vitamina D 25 ug+ Zn 15mg, 20 comprimate effervescente, Biofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.