Biodigest Ferment Activ 20 Comprimate, Biofarm

9980025771
9980025771
1
Comprimate
Biofarm
Stoc epuizat
997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingrediente/comprimat:275mg pancreatina,50mg hemiceluloza si excipienti:agent de incarcare(lactoza monohidrat,celuloza microcristalina 101),polividona K30,croscarmeloza sodica,stearat de magneziu,talc,invelis filmare(Opadry 03K19229 clear,Surelease E-7-19040 sol.25% clear,NS Enteric 29Z18503 white,Opadry II 85 F 25244).
Actiune :
Organismul sanatos descompune proteinele,glucidele complexe(zaharurile)si grasimile din alimente in particule mici(aminoacizi,glucide simple si acizi grasi) care pot fi absorbite din tubul digestiv.
Pentru a putea procesa astfel alimente,organsimul utilizeaza enzimele.
In dieta omului preistoric enzimele naturale din alimentele nepreparate termic ajutau digestia care se desfasura mai eficient ,economisind enzimele produse din organism.
Omul modern are adesea o alimentatie saraca in enzime ,acestea fiind foarte usor degradate prin preparare termica(cum este cazul alimentelor fierte,preparate in cuptorul cu microunde,conservante,pasteurizate,ambalate la cald sau congelate).
Comprimatele sunt acoperite cu un strat enteric,pentru a permite enzimelor sa ajunga in intestin intacte,fara a fi inactivate de pH-ul acid al stomacului.
Biodigest Triferment HC,cu continut enzimatic format din amilaza,proteaza,lipaza si hemicelulaza,contribuie la functionarea normala a digestiei grasimilor,proteinelor,zaharurilor si celulozei.
Utilizare:cate un comprimat de 2-3 ori pe zi,la sfarsitul meselor principale ale zilei.
Producator:Biofarm

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Biodigest Ferment Activ 20 Comprimate, Biofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.