Bio-Oil, 200 ml, MagnaPharm

9980037514
9980037514
1
Solutie
A-d Pharma Marketing
Stoc epuizat
10600 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul Bi-Oil este o adevărată comoară pentru piele. El o ajută la rezolvarea problemelor ca: cicatricile, vergeturile sau pielea ridată. Uleiul este de asemenea ideal și pentru viitoarele mămici.

Caracteristici : 
lasă pielea moale 
previne formarea vergeturilor
contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricelor
netezește și hidratează pielea
ajută la unificarea tonusului pielii
nu lasă pete de grăsime
miroase frumos
Compoziția :
Combinație de extracte de plante și vitamine păstrate în baza de ulei.
PurCellin Oil ™ - asigură absorbția de nutrienți și vitamine.
Amestec de uleiuri - gălbenele, lavandă, rozmarin, mușețel.
Conține Vitamina A și E.
După studiile clinice, 92% dintre persoanele testate au înregistrat o îmbunătățire a aspectului cicatricelor după 8 săptămâni și 100% au observat o scădere a vergeturilor.

Cum se aplică
Pentru reducerea cicatricelor: masați uleiul pe cicatrice cu mișcări circulare. Repetați de două ori pe zi, cel puțin 3 luni consecutiv.
Pentru a preveni vergeturile în timpul sarcinii: La începutul celui de-al doilea trimestru, aplicați zilnic pe zonele predispuse formărilor de vergeturi, cum ar fi abdomenul, sânii, șoldurile, fesele și coapsele.
Pentru unificarea tonusului pielii: aplicați de două ori pe zi pe zonele afectate timp de cel puțin 3 luni.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bio-Oil, 200 ml, MagnaPharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.