Bio- Kult S. Boulardii, 30 capsule, Adm Protexin

5027314498212
5027314498212
1
Capsule
Adm Protexin
Stoc limitat
4632 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Bio-Kult S.Boulardii este o formulare avansată multi-acțiune concepute pentru a viza atât sistemul imunitar și tractul digestiv.Bio-Kult S.Boulardii conține vitamina D3, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Drojdie vii, non-patogene în Bio-Kult sunt crioprotejate în timpul procesului de uscare congela, care oferă două beneficii principale: S. Boulardii (în forma sa liofilizată găsite în Bio-Kult Boulardii) a fost demonstrat pentru a supraviețui acid gastric și bilă, pentru a ajunge la organul țintă (cel mai frecvent colon). De asemenea, are avantajul de a fi una dintre puținele drojdii care supraviețuiește la temperatura corpului. Bio-Kult S. Boulardii se păstrează la temperatura camerei fără a fi nevoie de refrigerare. Bio-Kult S. Boulardii poate fi utilizat în mod continuu (până la 6 luni) sau pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu atunci când călătoriți. DepozitarePăsați sigilat și depozitați în condiții reci, uscatePot fi depozitate la temperatura camerei fără a fi nevoie de refrigerare. În temperaturi ridicate, ambiante (25°C+) aer condiționat sau refrigerare ar fi un avertisment pentru a ajuta la menținerea termenului de valabilitateTotal bacterii conta viabile până la sfârșitul perioadei de valabilitate

Mod administrare:

Adulți - Luați 1-2 capsule pe zi cu alimente. Copii- Luați 1/2-1 capsule pe zi cu alimente. Călători - 1 săptămână înainte de călătorie urmați regulile de utilizare generală. În timpul călătoriei ia 4 capsule pe zi. Continuați să luați timp de cel puțin 1 săptămână după încheierea călătoriei.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bio- Kult S. Boulardii, 30 capsule, Adm Protexin

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.