Bio Acerola, 60 capsule, Zenyth

9980048099
9980048099
1
Capsule
Stoc limitat
3983 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 May • 18:30

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Este un supliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru suplimentarea aportului zilnic de vitamina C si mentinerea starii de sanatate a organismului în perioadele reci. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii, la metabolismul normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Vitamina C creste absorbtia fierului.
Ingrediente:
Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola bio – Malpighia glabra/Malpighia punicifolia (pe suport de maltodextrina bio din Manioc), standardizat la min. 17% vitamina C.
Nu contine coloranti, conservanti, alti aditivi chimici sau organisme modificate genetic!
Continut de vitamina C:
Vitamina C per capsula – 68 mg, 85% VNR*.
* Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011
Mod de administrare:
Copii de peste 6 ani si adulti: 1-2 capsule/zi.
Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung ca supliment de vitamina C în alimentatie. Pentru o mai buna toleranta se recomanda administrarea produsului dupa masa.
Contraindicatii: persoanele cu guta (hiperuricemie), litiaza renala, femeile însarcinate sau care iau anticonceptionale sau estrogeni vor consulta medicul înainte de utilizare.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza diaree, greata, insomnie, crampe.
Prezentare:
60 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bio Acerola, 60 capsule, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.