Beta Caroten, 30 Capsule, Pro Natura

9980033374
9980033374
1
Capsule
Pro Natura
Stoc epuizat
1787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:45

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Ameliorarea tulburarilor de vedere, creste rezistenta organismului fata de infectiile cailor respiratorii, este factor important in mentinerea sanatatii pielii, parului, danturii si unghiilor.
Compoziție:
Daucus carota (morcov) 0.180g, b-caroten 0.010g
Acțiune:
Radacina de morcov constituie o sursa importanta de b-caroten (provitamina A). Ajunge in organism prin aport alimentar si este transformat de ficat in vitamina A, in functie de necesitati. Are rol important in profilaxia si ameliorarea tulburarilor de vedere, creste rezistenta organismului fata de infectiile cailor respiratorii si este un factor important in mentinerea sanatatii pielii, parului, danturii si gingiilor. Protejeaza mucoasa nazala, bucala, faringiana, laringiana, traheala si pulmonara, fiind un adjuvant eficient in tratamentul infectiilor respiratorii, emfizemului pulmonar accelereaza dezvoltarea fizica si creste rezistenta sistemului osos.
Mod de administrare:
2 capsule/zi, dimineata si seara.
Prezentare:
Flacon cu 30 capsule.
Producător:
Laboratoarele Medica

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Beta Caroten, 30 Capsule, Pro Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.