Baraka Forte, 500 mg, 60 capsule moi, Pharco

6223009560052
6223009560052
60
Capsule
Pharco
Stoc epuizat
7341 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Suplimentul alimentar Baraka Forte contine ulei extras din seminte de Negrilica (Nigella Sativa, denumita si Chimen-Negru) planta cu o larga raspandire si utilizare in bazinul mediteranean si Orientul apropiat, amintita din antichitate pentru proprietatile sale benefice. Acest ulei este folosit in mod traditional de peste 2000 ani pentru a sustine sanatatea organismului. Totodata uleiul de Nigella-Sativa ajuta la mentinerea nivelului normal de glucoza din sange. Alte proprietati: anti-tusiv, antiviral, antihistaminic.

Ingrediente:
Ulei din semninte de Negrilica (Chimen Negru sau Nigella Sativa) 500mg/capsula.

Precautii:
Consumul in exces poate avea efecte laxative. Contraindicat persoanelor care au alergie la ingredientele produsului, la femeile gravide sau cele care alapteaza, si copiilor sub 12 ani. La persoanele cu trombocitopenie sau persoane care urmeaza tratamente cu antitrombotice se va utiliza numai cu avizul medicului.

Mod de administrare:
- 2 capsule moi gelatinoase pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se depasi doza de 4 capsule pe zi, decat sub observatie medicala.

Prezentare:
60 capsule moi

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Baraka Forte, 500 mg, 60 capsule moi, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.