Bandaj tubular Stulpa-fix, nr. 2, 25 m, Hartmann

9980039256
9980039256
1
Dispozitiv
Hartmann
Stoc epuizat
4609 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stulpa-fix este un bandaj tubular de tip plasă, cu ochiuri largi pentru fixarea rapidă și simplă a pansamentelor în diferitele regiuni ale corpului.
Datorită elasticității ridicate, pansamentele cu Stulpa-fix sunt sigure și lipsite de cute; nu alunecă și nu se lărgesc.
Procentul ridicat de bumbac asigură o bună compatibilitate cu pielea.
Stulpa-fix este rezistent la fierbere și sterilizare ca și insensibil la grăsimi, unguente și transpirație.

60% bumbac, 27% poliamid, 12% poliuretan

Prezentare:
25 m gr. 2 (mâna și braț - adulți; picior și laba piciorului - copii)

Pentru toate tipurile si dimensiunile de fesi utilizate in fixarea pansamentelor; pentru fixarea materialelor tampon pe partile corpului expuse la presiune.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Bandaj tubular Stulpa-fix, nr. 2, 25 m, Hartmann

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.